Een fijn thuis tijdens een verbouwing

Een verrassing voor bewoners

Al sinds maart 2019 hebben de bewoners van de Apollostraat, Saturnusstraat en Sportlaan in Strijen bouwvakkers over de vloer. BM Onderhoud voert in opdracht van ons groot onderhoud aan zowel het complex als de woningen uit. De werkzaamheden zijn naar verwachting op z’n vroegst in juli 2020 klaar.

In dit wooncomplex wonen mensen die op leeftijd zijn. Zo’n noodzakelijk aanpak vraagt veel van hen. En juist daarom bedacht het projectteam bestaande uit medewerkers van BM Bouw en HW Wonen een mooie kerstactie.

Actie met aandacht

Persoonlijk contact is bij een verbouwing als deze erg belangrijk. Niet alleen voor en tijdens de werkzaamheden. Nee, de gehele periode dat er gewerkt wordt. Het projectteam vond aandacht met de feestdagen dan ook vanzelfsprekend. Op 19 december gingen zij samen met onze directeur-bestuurder Paul de Bruijn bij alle bewoners langs. Iedere bewoner ontving een klein kerstpakket en er was tijd voor een praatje. “Zomaar een bedankje voor de medewerking en geduld. Het is niet niks als je als bewoner te maken krijgt met een grootschalige aanpak van het wooncomplex en de woning.” 
Stèphanie Limberg, woonconsulent.

Verrassing voor bewoners

Dat het pakket een verrassing was bleek wel toen twee bewoonsters openden. “Oh meid, moet je eens kijken. Chocolaatjes! Wat heerlijk”. Een grote glimlach en twinkelende ogen verschenen op het gezicht. En dit ontroerde iedereen die erbij was.

Wij gaan voor een goede en prettige dienstverlening die aansluit bij de behoeften van onze huurders. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen, naast een goed thuis zorgen wij voor verdergaande dienstverlening die hieraan bijdraagt.